onsdag 9 juni 2010

MTV: Do You Want To Meet Taylor & Kristen In Stockholm?


Från MTV

Är du MTV's största Twilight fan?
Den 21 juni är ett datum vi sent kommer glömma, ett datum då Sverige får nobelt besök av ett par av världens just nu största skådespelare. Taylor Lautner och Kristen Stewart må vara mer kända under deras rollkaraktärers namn Jacob och Bella eller som snygg varulv och hopplöst vampyrförälskad flicka i Twilight-filmerna.

I samband med att den 3:e filmen i berättelsen om den lilla sömniga staden Forks som är tillflyktsort för en vampyrfamilj har premiär så ordnas ett sprakande event på Hovet i Stockholm där just Taylor och Kristen kommer närvara, och DU har chansen att besöka eventet och träffa skådisarna.

En lycklig vinnare får ta med sig en ännu lyckligare kompis och träffa, prata och kanske kanske kanske krama Taylor och Kristen backstage under eventet i Stockholm den 21:a juni. 1- 20 plats får även 2 exklusiva VIP-biljetter till eventet vilket ger dom tillgång till extremt bra platser under eventet där grymma band kommer spela, massa Twilight-grejer kommer finnas samt det viktigaste; aldrig tidigare visat material från nya filmen kommer presenteras.

Vill du vinna?

Klicka här för att få reda på mer om tävlingen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...